Menu Sluiten

Aanbrengen Waxlagen

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

More info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over aanbrengen waxlagen kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Aanbrengen Waxlagen

Schoonmaak | Reiniging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aanbrengen waxlagen

sluiten zoeken… Werken bij care kantoorschoonmaak cleanroom en labo reiniging blogs contact intranet inloggen zoeken menu sluiten nl fr werken bij care kantoorschoonmaak cleanroom en labo reiniging blogs contact intranet inloggen care industrial cleaning industrile schoonmaak wanneer uw infrastructuur dringend en diepgaand moet schoongemaakt worden maar u weet niet waar te starten dan bent u hier aan goede adres. Ons dochterbedrijf his begint namelijk daar waar de poetsvrouw stopt alle moeilijk te reinigen oppervlakten al dan niet op hoogte.voor elke probleemvinden we een oplossing. Sinds heeft care een participatie in his. Wat betreft industrile cleaning hier kan his op meer dan jaar ervaring en sterke referenties rekenen aanbrengen waxlagen leverancier A solution for every cleaning issue gespecialiseerde schoonmaak his is een onderdeel van care. Letterlijk betekent de naamhandmatige industrile schoonmaak. Dit is d specialist in mo.

home over his blog vacatures sitemap contact gratis test industrile reiniging binnen buiten omgeving oplossingen glaswas brand en waterschade referenties offerte selecteer een pagina binnen buiten omgeving oplossingen oplossingen voor elk industrieel reinigingsprobleem een oplossing door onze nauwe samenwerking met een aantal vaste partners kunnen we u een nog bredere waaier aan reinigingsoplossingen bieden Enige toelichting over aanbrengen waxlagen Naast onze inhouse oplossingen voorbinnen buitenen de omgevingkunnen we u een scala aan gespecialiseerde reinigingstechnieken voorleggen en een volledige projectcordinatie garanderen. Reinigingstechnieken droogijsstralen hogedrukwaterstralen ultrahogedruk ultrasoon chemisch reinigen thermisch reinigen algemene constructiewerken en mechanisch onderhoud projectcordinatie stellingbouw afschermen van de werken opkuis na de werken schilderwerken demontagewerken montagewerken a.

Vragen over Aanbrengen waxlagen

home droogijsstralen sectoren projecten videos nieuws contact ecotrust kijkt veel verder dan de wereld van droogijsstralen alleen indien onze ervaring en of eventuele testen leren dat mooiere snellere resultaten bekomen worden met andere methodes dan het droogijsstralen zullen wij het niet nalaten u daarover te informeren. Door onze samenwerking met een aantal vaste partners bieden wij ook andere industrile reinigingstechnieken aan zoals glasparelstralen zandstralen micronevelstralen hogedrukwaterstralen chemische reiniging thermische reiniging ultrasoon manueel reinigen bovendien cordineert ecotrust uw volledig project ook wat betreft de het eventuele stellingbouw afschermen voor de werken opkuis na de werken schilderwerken aanbrengen van waxlagen demontagewerken montagewerken u .