Menu Sluiten

Afschermen Werken

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

More info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over afschermen werken kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Afschermen Werken

Reiniging | Schoonmaak | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Afschermen werken

home pleisterwerken cementering gyprocwerken sierlijsten amp restauratie isolatiewerken referenties contact pleister of gyproc laten plaatsen doe beroep op een expert wilt u uw renovatieproject finaal afwerken met een nieuwe pleisterlaag of is het indelen van uw zolder prioriteit nummer laat u dan bijstaan door een vakman die van aanpakken weet en kies voor wilfried craps bvba meer info pleisterwerken voor alle gebouwen bij wilfried craps bvba kunt u terecht voor alle pleisterwerken binnenshuis regio duisburg. Of het nu gaat om bepleistering voor uw woning appartement winkel of kantoor u kunt steeds rekenen op een kwaliteitsvolle uitvoering. Professioneel materiaal er wordt gebruik gemaakt van de beste materialen om uw pleisterwerken te duisburg zo goed mogelijk uit te voeren. Knauf is het vaste merk van gipsproducten waarmee er gewerkt wordt. De bepleistering zelf wordt machinaal aangebracht met een silo afschermen werken brengt meer op De gipsmortel wordt rechtstreeks op de muur .

morehoriz menu facebook accueil diensten gevelbepleistering minerale gevelbepleistering synthetisch pleisterwerk gladpleister last van vocht gevelisolatie steenstrips crepi gevelrenovatie betonrot herstellen arduinen dorpels en boordstenen volledige gevelrenovatie vochtbestrijding kalei techniek binnenbepleistering tadelakt techniek binnenplakwerk realisaties partners actualiteiten voorwaarden contact ik vraag een vrijblijvende offerte aan u bevindt zich hier home gt binnenbepleistering binnenplakwerk we zijn als afwerkingsbedrijf binnen en buitenbepleistering gespecialiseerd in het plaatsen en afwerken van binnenpleisters gyprocen spuitplamuur tevens kunnen we eventuele demontage afbraak en herstellingswerken voor onze rekening nemen meer over afschermen werken Onze corebusiness bestaat uit het afwerken van zowel nieuwbouw als renovatiegebouwen dit voor zowel particulieren aannemersbedrijven bedrijven horecazaken en projectbouw aanv.

Wat je wil weten over Afschermen werken

home over ons service en materialen snijwerk laswerk ringen stikwerken bevestigingsmaterialen activiteiten industrie transport velum terrasverandacarport tuin zwembad tenten dekzeilen isolerende zeilen schaduwzeilen podiums varia realisaties contact activiteiten zeilmakerij bancken bvba tuin voor het afschermen van uw tuinmeubilair bbq tuintafels parrasols buitenkeukens … Maken wij maatwerk in acryldoek of covermaster. Deze stoffen worden gebruikt in de botenwereld voor het afdekken van boten en cabines.ze zijn schimmelwerend en uv bestendig en hebben een veel langere levensduur. Voor zandbakken maken wij pvc zeilen op maat met in het midden een gaasdoek zodat het vocht nog steedsuit het zand kan verdampen en er geen schimmelvorming ontstaat. Zo kan u katten of ongewenste dieren uit de zandbak houden. klik naar onze realisaties voo.