Menu Sluiten

Bedrijfsomgeving Reinigen

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

More info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over bedrijfsomgeving reinigen kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Bedrijfsomgeving Reinigen

Schoonmaak | Reiniging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bedrijfsomgeving reinigen

home over his blog vacatures sitemap contact gratis test industrile reiniging binnen buiten omgeving oplossingen glaswas brand en waterschade referenties offerte selecteer een pagina binnen buiten omgeving oplossingen reiniging omgeving industrile reiniging en opkuis van parkings en garage veegwerken reinigingswerken of schoonmaak van uw parkings of garages. Verwijdering van markeringslijnen of sorteren van paletten. His maakt uw bedrijfsomgeving schoon.. Opkuis van zwerfvuil op parking reinigen van caddies sorteren van paletten voor expeditie plaatsen van reclameborden schoonmaken en verfklaar maken ondergrondse garage verwijderen en aanbrengen van markeringslijnen reinigen en veegwerken van parkings vraag uw gratis reinigingstest aan bij wouter vraag een gratis testbezoek aan bekijk hier onze bedrijfspresentatie ontvang gratis rein.

mail ons purgasolvd home over purgato onze diensten contact consulting reinigen en desinfectie hogedrukreinigen droogijsreiniging afzuig en dampkapreinigen consulting voedingsindustrie wievoedingzegt zegthygine. Beter dan wie ook beseffen wij dat.wij zijn uit de sector afkomstig bedrijfsomgeving reinigen passend voor uw onderneming Wij willen de zorg die bij hygine in de voedingsindustrie komt kijken zoveel mogelijk verlichten voor onze klanten. Grote namen schenken ons hun vertrouwen in het besef dat het reinigen van installaties en de bijhorende omgeving bij ons in veilige handen is. Het pakket dat we aanbieden is uitgebreid dat zijn we aan onze achtergrond verplicht. U kunt op ons beroep doen voor opleiding veiligheid assistentie maar net zo goed voor het volledige traject van a tot z het werken naar conformiteit of het op punt stel.

Berichtgeving over Bedrijfsomgeving reinigen

skip to main content vragen bel nl fr downloads vacatures toggle navigation home over ons diensten producten referenties afvalstromen nieuws contact afvalcontainers voor gemeenten en steden een kleine gemeente of een grote stad elk kent zijn eigen problematiek op het gebied van afval. Honderdenn locaties vragen om een nette omgeving een kerkhof een park een speelplein een winkelstraat het is ook n van de bekommernissen waar uw bewoners van wakker liggen. Bovendien kan afvalmanagement een enorme kost betekenen. Als lokaal bestuur wilt u deze kost natuurlijk onder controle houden De prijsbepaling van bedrijfsomgeving reinigen Traflux is de ideale partner wij produceren niet alleen afvalcontainers maar wij installeren ledigen en reinigen deze afv.