Menu Sluiten

Bedrijven Reinigingstechnieken

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

More info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over bedrijven reinigingstechnieken kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Bedrijven Reinigingstechnieken

Reiniging | Schoonmaak | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bedrijven reinigingstechnieken

mailoutline contacticmbelgium.be phone over icm klassieke schoonmaak industrile schoonmaak vacatures getuigenissen artikels icm belgium contact menu industrile schoonmaak opleveringsopkuis na nieuwbouw amp renovatie we hebben verschillende samenwerkingen lopen met bouwfirma s en projectontwikkelaars die op ons beroep doen om vastgoedprojecten op te leveren bedrijven reinigingstechnieken offerte aanvragen Wij staan u bij tijdens de bouwwerken d.m.v. Periodiek onderhoud en schoonmaak van de werfketen of d.m.v. Een vooropleveringsopkuis waarbij we de werf borstelschoon maken. Bij oplevering zorgen we ervoor dat de woningen openbare ruimtes of de industriebouw volledig instapklaar zijn. Foto s opleveringsopkuis foto s opkuis na verhuur opkuis ondergrondse en bovengrondse parkings parkeer.

home diensten ramen en kozijnen wassen onderhoud amp ontsmetting van bedrijfsruimtes industrile reiniging schoonmaken na schade vloerbehandeling evenementen schoonmaken horeca amp housekeeping over ons nieuws jobs contact nl fr nl prijsopgave ons verhaal stasse nettoyage staat al sinds in dienst van bedrijven en particulieren. Onze uitvalsbasis bevindt zich in walloni en al snel bouwden we een vast netwerk op in de provincies namen luxemburg en omstreken. Nu ruim dertig jaar later houden we nog steeds vast aan de fundamenten van ons succes professionaliteit flexibiliteit en discretie. Onze methodes voor elke klant voeren we een diepgaande studie uit zodat we precies kunnen bepalen wat hij zij precies wil of n.

Kennis over Bedrijven reinigingstechnieken

havantec hygiene solutions nl en havantec hygiene solutions home over ons klanten merken service nieuws videos vacatures contact nl en catalogus direct leverbaar occasions home nieuws havantec hygiene solutions wij zijn trots om u te mogen mededelen dat het bedrijf phtbenelux b.v. Vanaf verder gaat onder de naam havantec hygiene solutions b.v. Met het wijzigen van de bedrijfsnaam is ook een nauwere samenwerking van start gegaan met de firma havantec food equipment b.v De kosten van bedrijven reinigingstechnieken Hierdoor staat er een groter team voor u klaar om u nog sneller van dienst te kunnen zijn zowel op het gebied van advisering verkoop als technische ondersteuning. Doordat wij blijven werken met de innoverende producten van pht blijft u tegelijkertijd verzekert van de kwaliteit die u van ons gewend bent. Momenteel wordt er nog volop aan onze nieuwe website gewerkt tot kunt u voor meer informatie over al onze persoonlijke hygieumlne oplossingen en reinigingstechniek terecht op onze website en onze catalogus of neem contact met ons op via tel .