Menu Sluiten

Beperken Schimmels

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

More info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over beperken schimmels kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Beperken Schimmels

Schoonmaak | Reiniging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Beperken schimmels

nood aan gezonde lucht we hebben allemaal nood aan verse n gezonde lucht om goed te kunnen functioneren. Gemiddeld brengen we zo n van onze tijd binnen door thuis op kantoor op school de luchtkwaliteit binnenshuis is echter vaak beneden alle peil. Door te koken te wassen te poetsen toiletgebruik keukenafval tabaksrook huisdieren elektronische apparatuur chemische stoffen als kuisproducten en verf ontstaat er ook binnenshuis ongezonde lucht. Door steeds beter te isoleren en luchtdicht te bouwen kan deze vervuilde lucht onze woningen niet verlaten ze stapelt zich op en geeft bacterin ziektekiemen microben en schimmels de kans om te groeien. Isoleren is zeker belangrijk om de energieverliezen te beperken maar ventileren is noodzakelijk om een gezond binnenklimaat te garanderen. Bovendien zorgt een goede ventilatie voor een gezonde w.

noodgevallen contact nederland zoeken alarmnummer email nederlandpolygongroup.com direct reaction team ons direct reaction team drt staat paraat om in actie te komen na schade. Om de gevolgen en kosten van brand en waterschades overstromingen of natuurrampen te beperken is een snelle opvolging van groot belang beperken schimmels voor bedrijven op maat Lees hier meer over ons direct reaction team. Contact buiten kantooruren meld schade direct bij ons dienstdoende team alarmnummer contact uw vragen en opmerkingen zijn belangrijk voor ons. Selecteer een onderwerp en vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op polygon nederland j waarom kiezen voor beperken schimmels Keplerweg ac alphen aan den rijn tel nederlandpolygongroup.com bedankt voor uw bericht naam email telefoon onderwerp selecteer een onderwerp waterschade brandschade lekkage opsporen tijdelijke klimaatoplossing drogen tijdelijke koeling tijdelijke verwarming bericht stuur mij een kopie van de email ik ga ermee akkoord dat polygon mijn gegevens verzamelt om contact met mij op te nemen. Polygon behandelt alle persoonsgege.

Het laatste nieuws over Beperken schimmels

nl franais franais x zoeken menu producten thema isolatie plaatsing luchtdichting wind en regendichting controle merk celit pro clima blaugelb triotherm iqcellulose iqprofil xfloc nativo blowerdoor diensten isoproc testing opleidingen opleidingscentrum technische ondersteuning verkoop verhuur herstellingen vind een … verdeler professional downloads op de hoogte nieuws updates subsidies inspiratie totaaloplossingen referentieprojecten wees gerust contact contacteer ons openingsuren medewerkers over isoproc onze visie op de wereld bij isoproc streven we naar een volhoudbare samenleving een leefbare wereld waarin de ontwikkelingskansen van huidige eacuten toekomstige generaties centraal staan. Niet blinde economische groei maar wel respect is het kernthema respect voor elkaar de samenleving en het klimaat en het milieu. In dat opzicht onderschrijft isoproc ook de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de verenigde naties en behaalden wi.