Menu Sluiten

Binnenreiniging

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

Informatie over binnenreiniging:

Het inhuren van een binnenreiniging bedrijf is een goede manier om het risico op allergieen en ademhalingsproblemen te verminderen. Tapijten en vloerkleden houden allergenen en verontreinigende stoffen vast, wat kan leiden tot ademhalingsproblemen en allergische reacties. Bovendien kan een regelmatige schoonmaakbeurt de levensduur van uw inrichting verlengen. Dit zal ook helpen om slijtage te verminderen en een als nieuw uiterlijk te behouden. Als u een kwaliteitsservice wenst, moet u een binnenreiniging bedrijf inhuren.

.

More info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over binnenreiniging kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Binnenreiniging

Schoonmaak | Reiniging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Binnenreiniging

afdrukken huurvoorwaarden inbegrepen in onze prijzen de btw is inbegrepen in onze huurprijzen btw recupereren uit niet eeg landen wordt niet meer toegepast door belgische btw diensten binnenreiniging prijs aanvragen Een omniumverzekering gasverbruik en product voor chemisch toilet is inbegrepen zowel bij de campers als de caravans. De km zijn onbeperkt vanaf weken. Bij week voorzien wij km. Per dag komt dit op km. De extra km kosten . km. Veiligheidsvestjes liggen er in elke auto per inzittende. oprijblokken electriciteitskabel van m. En waterdarm van m. Zijn in elke camper voorzien in de caravans is er een jerykan van l een vuilwatertank en een electriciteitskabel van m met verloopstekker. Mogelijke extra s reisbijstandsverzekering . per contract administratieve kost. Enkel voor campers bij huur caravan moet trekkend voertuig verzekerd zijn voor ba sleep en reisbijstand. Annulatie verzekering komt op van de totale huu.

navigation all cars tinten van autoruiten service galerij tweedehands mobilhome huren contact all cars tinten van autoruiten service galerij tweedehands mobilhome huren contact algemene voorwaarden verhuur mobilhome begripsbepalingen in deze wordt verstaan .. De huurder degene die voor zichzelf en eventueel anderen in een gezelschap op zijn of haarnaam een motorhome huurt en het contract ondertekent. .. De verhuurder de eigenaar van de motorhome of diens vertegenwoordiger. .. Motorhome is het voertuig met inboedel en de uitrusting beschreven in de inventaris. .. De bestuurder de persoon of personen die tijdens de huurperiode de motorhome bestuurt. Overeenkomst .. Van toepassing is steeds de versie zoals die gold op het moment van de ondertekening van hethuurcontract. .. De huurovereenkomst is bindend voor de verhuurder en huurder. De huurder kan niet hetcontract gehe.

Meer info over Binnenreiniging

loading… Infocleancar.be .. Home autowasstraat self carwash car wellness waspas contact car wellness car wellness bij clean car het is echt de moeite simoniseren dieptereinigen interieur binnenreiniging shopcorner autoglym terwijl een gecertificeerde medewerker met de producten van autoglym uw wagen de zorg geeft die hij verdient kan u in de sofa met uw eigen ogen erop toezien dat alles vlekkeloos verloopt. Wij voorzien u daarbij van de aangepaste lectuur en een vers kopje koffie. Wat mag u verstaan onder car wellness door clean car stofzuigen dashboard en deurpanelen reinigen ramen binnenzijde clean car car wellness werkt uitsluitend met producten van autoglym Bekommernis over binnenreiniging Tevens bieden wij ook al de gebruikte proucten aan in onze autoglym shopcorner. Clean car is een nieuwe autowasstraat.