Menu Sluiten

Buitenreiniging

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

Informatie over buitenreiniging:

Het is belangrijk dat de buitenkant van uw bedrijf regelmatig wordt schoongemaakt. Het verbetert niet alleen de uitstraling, maar het kan ook de levensduur van uw gebouw verlengen. Het kan ook de ophoping van vuil en mos voorkomen. Een goede schoonmaakservice wast uw boeiboorden en dakranden, samen met uw gevel en ramen. Zij zullen ook uw ingang en dakgoten reinigen. Het reinigen van daken is echter een aparte service en moet worden overgelaten aan professionals.

Professionele reinigingsdiensten voor het exterieur bieden ook hogedrukreinigingsdiensten aan om het uiterlijk van uw eigendom te verbeteren. Het bedrijf zal uw patio, terras, of dak schoonmaken zonder het te beschadigen. Of u nu een stenen of betonnen terras heeft, het zal er geweldi.

More info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over buitenreiniging kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Buitenreiniging

Reiniging | Schoonmaak | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Buitenreiniging

afdrukken huurvoorwaarden inbegrepen in onze prijzen de btw is inbegrepen in onze huurprijzen btw recupereren uit niet eeg landen wordt niet meer toegepast door belgische btw diensten. Een omniumverzekering gasverbruik en product voor chemisch toilet is inbegrepen zowel bij de campers als de caravans. De km zijn onbeperkt vanaf weken. Bij week voorzien wij km. Per dag komt dit op km. De extra km kosten . km. Veiligheidsvestjes liggen er in elke auto per inzittende. oprijblokken electriciteitskabel van m buitenreiniging binnen uw budget En waterdarm van m. Zijn in elke camper voorzien in de caravans is er een jerykan van l een vuilwatertank en een electriciteitskabel van m met verloopstekker. Mogelijke extra s reisbijstandsverzekering . per contract administratieve kost. Enkel voor campers bij huur caravan moet trekkend voertuig verzekerd zijn voor ba sleep en reisbijstand. Annulatie verzekering komt op van de .

livraison rapide droit de rtractation service client j chester garden magazine xeff aanmelden xed xecd shopping cart xec accueil xe xe gereedschap xe xe thermische gereedschappen kettingzagen multifonctioneel in bosmaaiers heggenscharen blazers pompes eau tarires accessoires thermisch gereedschap onderdelen thermisch gereedschap xe xe elektrische gereedschappen hakselaars pompen onkruirsbbq aanstekerstrippers hogedrukreinigers buitenreiniging handgereedschap diy water geven promotions livraison et retour qui sommesnous. garantie contacteznous home gereedschap thermische gereedschappen blazers last blog articles la super activit qui plaira tous elle arrose sa plante pendant deux ans et a une incroyable surprise ces outils avoir absolument see all home home xe xe gereedschap xexeb thermische gereedschappenxexe kettingzagen multifonctioneel in bosmaaiers heggenscharen blazers po.

Notie over Buitenreiniging

hoogwerker huren over mercator cleaning realisaties blog jobs contact vrijblijvende offerte menumenu vragen contacteer ons gerust sinds ramen wassen woningen villas ramen wassen appartementen kantoren kmos gevel dak of terras reinigen hydrofuge stel je vraag voornaam naam bedrijf straat nummer postcode stad gemeente telefoon email stel je vraag ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens volgens het privacybeleid prijs weten om je ramen te wassen of buitenreiniging mercator cleaning glazenwasserij buitenreiniging hallebaan malle tel Belangstelling i n buitenreiniging gsm infomercatorcleaning.be vanuit onze thuisbasis in westmalle wassen wij vooral ramen in de stad en regio antwerpen regio antwerpen stad antwerpen antwerpen centrum antwerpse kempen hoboken wilrijk berchem borgerhout hemiksem kontich brasschaat sc.