Menu Sluiten

Droogijsstralen

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

More info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over droogijsstralen kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Droogijsstralen

Reiniging | Schoonmaak | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Droogijsstralen

contacteer ons hier home voorstelling industrieumlle schilderwerken atelier werf algemene schilderwerken droogijsstralen realisaties contact gespecialiseerd in droogijsstralen bv peter verstuyf is ook gespecialiseerd in droogijsstralen in knesselare. De straaltechniek is vergelijkbaar met zandstralen of hoge druk waterstralen maar maakt gebruik van vaste co korrels ook wel lsquodroogijs pelletsrsquo genoemd. Hoe werkt het het grote verschil met de andere straaltechnieken is tweeeumlrlei. Enerzijds zijn de pellets zeer koud degc waardoor de vervuilde laag plots afkoelt en krimpt. Hierdoor komt deze laag gemakkelijk los van de ondergrond. Anderzijds verdampen de co pellets nadat ze het oppervlak geraakt hebben. Hierdoor wordt er geen bijkomend afval gegenereerd droogijsstralen zijn vaak gezocht Dit is meteen eacuteeacuten van de grootste voordelen van droogijsstralen. Toepassingsgebied automobiel en vliegtuigindustrie metallurgie kunsts.

home droogijsstralen sectoren projecten videos nieuws contact sectoren alle chemische nijverheid oldtimerrestauratie voedingsindustrie trends en inzichten maak kennis met de industrile alpinisten van ecotrust droogijsstralen op hoogte diepte en moeilijk bereikbare plaatsen vragen om vakkennis en veilige werkproceacutedeacutes. Goed nieuws vanaf nu kan je hiervoor ook bij ecotrust terecht. Het veilig betreden van een besloten ruimte is specialistenwerk. Onze operatoren zijn hiervoor getraind wenst u meer informatie over droogijsstralen De regelgeving preventiemaatregelen en gevarenhellipwij kennen de ins en outs. Vertrouw op onze expertise neem geen risico bij werken in silorsquos cyclonen destillatiekolommen koelinstallaties reactoren hellip elke besloten ruimte is uniek. Het type de grootte en de bijhorende uitdagingen verschillen sterk. Een goede voorbereiding is een must. Na een plaatsbezoek brengen we all.

Feiten over Droogijsstralen

nl fr visie diensten foodcleaning equality periodieke werken opmaak cleaning manuals droogijsstralen extra diensten jobs nieuws contact formulieren klantentevredenheid sollicitatieformulier verlofaanvraag equality eplanning food cleaning periodieke reiniging droogijsstralen lsaquo rsaquo diensten foodcleaning equality periodieke werken opmaak cleaning manuals droogijsstralen extra diensten laatste nieuws epacco in food process feb quality days feb jobs business unit manager periodieke werken bekijk al onze jobs droogijsstralen toepassingsgebieden industrile reiniging machineparken kettingen transportsystemen spuitcabines lijminstallaties grafische sector reinigen van drukpersen verwijderen van inktresten kunststof en rubber mallen van rubberbanden spuitgiet matrijzen .