Menu Sluiten

Geforceerd Ventileren

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

More info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over geforceerd ventileren kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Geforceerd Ventileren

Reiniging | Schoonmaak | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Geforceerd ventileren

moederhoefstraat bus b lint infoairsystems.be home diensten serverkoeling ventilatie studie industrile koeling warmtepomp airco over ons blog vacature contact ventilatie voor zowel woningventilatie als industrile ventilatie kan je bij ons terecht woningventilatie bijwoningventilatiegeldt het principie hoe meer er aandacht gegeven wordt aan het energiepeil van de woning hoe lager de natuurlijke ventilatie. Omdat we zo goed isoleren is het dus belangrijk om ook te kunnen ventileren op een gecontroleerde manier bijvoorbeeld om de kwaliteit van de lucht te verbeteren en om vochtproblemen schimmel ed te vermijden. Met ventilatiesystemen brengen we verse lucht in de woning en we verdelen deze terwijl we vochtige bezoedelde afvoeren. Allemaal op een gecontroleerde manier. Soorten ventilatiesystemen ventilatiessysteem c bij een cventilatiesysteem word de lucht geforceerd naar buiten geve.

t. e geforceerd ventileren rendeert op korte termijn Infoelektroplus.be start diensten nieuwbouw renovaties elektriciteitswerken bekabeling domotica ventilatie videoparlofonie centrale verwarming sanitair niet gevonden wat u zoekt contacteer ons gerust snelle interventies referenties over ons contact gratis offerte menu menu start diensten nieuwbouw renovaties elektriciteitswerken bekabeling domotica ventilatie videoparlofonie sanitair centrale verwarming snelle interventies referenties over ons contact gratis offerte facebookword fan ventilatie ventilatie van a tot z voor een gezonde leefomgeving vaak verplicht actief in regio zoersel goede ventilatie gezonde binnenlucht vlaanderen legt ventilatieeisen op aan gebouwen om het energieverbruik te beperken en minimaal te ventileren de zogenaamde epbmaatregelen. Maar ook als uw woning of kantoor niet epbplichtig is is een betrouwbare ventilatie aan te raden. Het zorgt voor goede luchtkwaliteit in uw gebouw wat uw woon of werkomgeving verbetert. Voor de plaatsing van ventilatiesystemen kunt u beroep doen op elektroplus. Verbeterde luchtkwaliteit een betrouwbare .

Het terrein van Geforceerd ventileren

nieuws het laatste nieuws betreffende onze organisaties vindt u op facebook quotcamso sprlquot aankondiging voorlopige afgelasting wedstrijden voor zeer belangrijk nieuws .. Onze uitbatingsvergunning jaar geldig is ten einde gekomen op oktober . Wij zijn met het dossier van de verlenging van de aanvraag begonnen jaar geleden met de geluidsmetingen maar door covid hebben we zeer veel vertraging opgelopen. Het dossier is ongeveer bladzijden dik met alle mogelijke studies geluid bodem water lucht verkeer etc. Wij hebben altijd gedacht dat voor een verlenging van een vergunning een tolerantie mogelijk was maar dat blijkt nu juridisch niet mogelijk Bekommernis over geforceerd ventileren Dat betekent dus dat we voorlopig niet meer kunnen organiseren. Wat de aanvraag voor de verlenging betreft heeft de bevoegde dienst bijkomende inlichtingen en plannen gevraagd. Wij zullen daarmee klaar zijn tegen eind jan.