Menu Sluiten

Glaswas Provincie Antwerpen

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

More info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over glaswas provincie antwerpen kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Glaswas Provincie Antwerpen

Reiniging | Schoonmaak | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Glaswas provincie antwerpen

skip to content home nieuws jobs contact multidesk nl fr en onze masters overzicht cleaning masters hygi masters construct masters green masters techni masters catering masters mobility masters security masters maintenance masters safety masters over ons over ons springbok magazine onze sectoren home nieuws jobs contact multidesk nl fr en lt terug naar vacatures cleaning masters zoekt parttime glaswas provincie antwerpen gevraagd poetspersoneel maandag en donderdagvoormiddag regio deurne antwerpen wil jij parttime werken en deel uitmaken van ons poetspersoneel in deurne antwerpen lees dan snel verder. Want cleaning masters heeft een interessante vacature voor jou. Wij zijn een poetsfirma uit de top van belgi wij zijn cleaning masters een schoonmaakbedrijf met vestigingen in heel het land. Al ruim twintig jaar behoren wij tot de top drie van belgi. Onze specialiteiten zijn de schoonmaak van winkels scholen kantoren glaswas industrile reiniging en gespecialiseerde reinigingen de voordelen van glaswas provincie antwerpen Cleaning masters maakt deel uit van de multi masters group die een compleet en kw.

.

Mededeling over Glaswas provincie antwerpen

.