Menu Sluiten

Glaswas

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

Informatie over glaswas:

Een professionele glaswas volgt een vast proces om de ramen grondig schoon te maken. Hij begint met het reinigen van de bovenste ruiten en werkt zo naar beneden toe. De professional reinigt ook de kozijnen van de ramen. Als er hardnekkige vlekken zijn, worden deze in een oplossing gedrenkt en met een schraper of schuursponsje verwijderd.

Bij glaswas gebruiken de schoonmakers steigers of ladders. De professionals weten ook wat de beste tijd is om de ramen schoon te maken, afhankelijk van het weer. Als u zelf probeert de ramen schoon te maken, kunt u het glas beschadigen of de schoonmaakmiddelen verkeerd gebruiken. Het resultaat kan een onveilige omgeving zijn voor u en uw gezin. En als u geen expert bent op dit gebied, kunt u gemakkelijk uw ramen besch.

More info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over glaswas kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Glaswas

Schoonmaak | Reiniging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Glaswas

infocleanexperts.be mavrij tot klanten service offerte aanvragen home over ons diensten schoonmaak glazenwasserij speciale diensten telescopische ruitenwasserij reiniging zonnepanelen contacteer ons strijkdienst glazenwasserij meer info over glazenwasserij cleanexperts beschikt over vakbekwame glazenwassers die snel en perfect werk leveren. Zowel voor particulieren als bedrijven glaswas voor bedrijven op maat Schoonmaak schoonmaak voor bedrijven en particulieren ook met dienstencheques. Meer info over onze schoonmaak speciale diensten naast reguliere schoonmaak bieden wij ook volgende diensten aan gevelreiniging verwijderen van kaugum grafitti ste schoonmaak bij nieuwbouw renovatie meer info over onze speciale diensten alles binnen handbereik eeacuten firma voor al uw noden gaande van poets glaswas strijk zonnepaneel reiniging enz… Wat wij.

toggle navigation home schoonmaak glaswas dienstenchecques werken bij apperthy contact glaswas ruiten wassen is een vak apart. Besteedt u het daarom liever uit aan iemand anders afhankelijk van het glaswerk in uw bedrijf winkel gebouw of woning biedt apperthy de keuze tussen klassieke glaswas en osmoseglaswas. Klassieke glaswas de ruitenwassers van apperthy zorgen niet alleen voor glasheldere vensters maar ook voor propere ramen langs binnen n langs buiten. Met glasheldere vensters en schone ramen krijgt uw woning bedrijf winkel of gebouw een smetteloze indruk en de perfecte uitstraling. Osmoseglaswas heeft u een gebouw met veel vensters op verdieping n twee en drie zijn er veel grote en hoge glaspartijen in uw gebouw of woning dan is osmoseglaswas het goede alternatief voor klassieke .

Mededeling over Glaswas

regio gent regio vlaamsbrabant regio aalst over bo cleaning contacteer ons menu home onze troeven diensten opleveringsschoonmaak glaswas periodieke schoonmaak extra onderhoudsdiensten tips tricks contact glaswas start diensten glaswas traditionele glaswas bo cleaning is een ervaren partner in glaswas. Wij wassen uw ramen professioneel op elke hoogte en op een extra grondige manier. Dit kan op de tradtionele manier met ladder of hoogtewerker spons en zeem Ons aanbod van glaswas We zorgen niet alleen voor een streepvrije glaswas maar ook de profielen reinigen we mee binnen n buitenkant. Zonnepanelen reinigen uw zonnepanelen onderhouden wij snel en vlekkeloos. Hoe schoner uw panelen zijn hoe meer rendement ze u.