Menu Sluiten

Industriele Reiniging Garage

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

More info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over industriele reiniging garage kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Industriele Reiniging Garage

Reiniging | Schoonmaak | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Industriele reiniging garage

skip to content contacteer ons vraag uw offerte bel ons op home over ons onze diensten referenties vacatures contact industrile gevelreiniging wassen van ramen osmose reiniging reiniging zonnepanelen eindschoonmaak nieuwbouw en verbouwing reiniging vloeren parkeergarages ontmossen en reinigen van daken verwijderen van graffiti ramenwas industrile gevelreiniging en reiniging van zonnepanelen in limburg antwerpen vlaamsbrabant tal van bedrijven en kmo s uit limburg en daarbuiten vertrouwen op lw cleaning voor gevelreiniging n het wassen van hun ramen en zonnepanelen. Voor schoonmaakopdrachten buiten adviseren wij in vele gevallen osmosereiniging. Als schoonmaakbedrijf onderscheiden wij ons door een kwalitatieve flexibele en veilige uitvoering van alle schoonmaakwerken in limburg en de rest van vlaanderen. Schakel onze schoonmakers ook in voor de eindschoonmaak na nieuwbouw of verbouwingen het reinigen van garagevloeren of het reinigen en ontmosse.

skip to main content degraeuwe home garage renting impressies contact rentabiliteit. We willen ons gemeenschappelijk doel bereiken. We geloven hiervoor in een goede samenwerking. We hebben het genoegen u onze nieuwste mobiele hogedrukreiniger aan te bieden. Ideaal voor het professioneel reinigen van oppervlaktes industriele reiniging garage zijn zeer gewild Ook op plaatsen waar geen elektriciteit of watervoorziening aanwezig is. U kan ca uur reinigen met een volle watertank. Industrile mobiele hogedrukreiniger bar l min koud water bekijk onze keuze in industriele reiniging garage Op trailer met watervat van liter en lans met vuilfrees. Https degraeuwe.com wpcontent uploads hogedrukreiniger.mp dagprijs dagprijs per week vanaf d dagprijs per maand vanaf d oppervlaktereiniger diameter cm ideaal voor parkings en platte daken dagprijs dagprijs per week vanaf d dagprijs per maand vanaf d industrile rioolrat met roterende kop m ideaal voor ontstoppingen en kabel door wachtbuis te jagen dagpri.

Kundigheid over Industriele reiniging garage

home over his blog vacatures sitemap contact gratis test industrile reiniging binnen buiten omgeving oplossingen glaswas brand en waterschade referenties offerte selecteer een pagina binnen buiten omgeving oplossingen reiniging omgeving industrile reiniging en opkuis van parkings en garage veegwerken reinigingswerken of schoonmaak van uw parkings of garages. Verwijdering van markeringslijnen of sorteren van paletten. His maakt uw bedrijfsomgeving schoon.. Opkuis van zwerfvuil op parking reinigen van caddies sorteren van paletten voor expeditie plaatsen van reclameborden schoonmaken en verfklaar maken ondergrondse garage verwijderen en aanbrengen van markeringslijnen reinigen en veegwerken van parkings vraag uw gratis reinigingstest aan bij wouter vraag een gratis testbezoek aan bekijk hier onze bedrijfspresentatie ontvang gratis reini.