Menu Sluiten

Industriele Schoonmaak

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

Informatie over industriele schoonmaak:

Het belang van industriele schoonmaak is duidelijk. Dit type onderhoud verbetert niet alleen de productiviteit en de productie, maar ook het milieu en het welzijn van de werknemers. Goed onderhoud verlengt de levensduur van machines en verbetert de algehele productie. Het proces van industriele schoonmaak helpt schade te voorkomen en voorkomt dat obstructies de productiviteit verminderen. Bovendien bevordert een schone omgeving het comfort van de werknemers, wat leidt tot een hogere productiviteit. Dus, wat zijn de voordelen van industriele schoonmaak?

Industriele schoonmaak bedrijven zijn verantwoordelijk voor de netheid en hygienische normen van een faciliteit. Zij zullen ervoor zorgen dat de faciliteit spik en span is en goed georgan.

More info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over industriele schoonmaak kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Industriele Schoonmaak

Reiniging | Schoonmaak | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Industriele schoonmaak

vraag een gratis offerte schoonmaakbedrijf offerte aanvragen nl fr home dagelijks en periodiek onderhoud opkuis en industrile reiniging glasreiniging containerdiensten contact privacy policy vacatures opkuis en industriele reiniging industrile reiniging en opkuis is onze specialiteit wij nemen de industrile reiniging en ontruiming ervan graag voor onze rekening ook voor dagelijks onderhoud kunt u bij ons terecht. Contacteer ons voor meer info of offerte jaren ervaring in industrile reiniging een moeilijke of grote opkuis doet u beter niet zelf industriele schoonmaak zijn in trek Vertrouw daarvoor op een vakman. Absorb uit gent oostvlaanderen heeft jarenlang ervaring in de industrile reiniging gebouw met waterschade gebouw met roetschade bouwwerf vernieuwbouwwerf verwaarloosd pand loods silo gevel hoog plafond of hoge.

onze diensten industry industrial solutions industrile reiniging industrile schilderwerken transport en verwerking industrieel pompwerk afvalverwerking beitsen en zandstralen technical services industrieel onderhoud loodgieterij industrile ketelbouw machinebewerking en slijpen van onderdelen neutralisatie van de tank brandpreventie filtratie facility klassieke schoonmaak pest control schoonmaken van ramen en kozijnen facility manager groene zones winter services handyman desinfectie building creatie renovatie asbestvwijdering renovatie voor particulieren dakwerken interventie na schade home dienstencheques asbestverwijdering renovatie voor particulieren neutralisatie van de tank dakwerken interventie na schade uw sector kantoren voedingsindustrie luchtvaartsec.

Meer info over Industriele schoonmaak

longin service professioneel particulieren services offerte aanvraag contact jobs nieuws menu sitemap home longin service professioneel gezondheidszorg parkings onderwijs aannemers horeca retail kantoren appartementen gemeentes tankstations industrie sport ontspanning particulieren ruimen steenreiniging ontstoppingen detectie herstellingen en bestekwerken tank cleaning services detectie herstellingen en bestekwerken tank cleaning ruimen ontstoppingen steenreiniging offerte aanvraag offerte aanvraag contact contact jobs ontstopper rioleringswerker kolkenreiniger industrieel reiniger nieuws kamitei foundation longin service bekroont innovatietraject met eerste octrooi de coronabalans van longin service rob tv volgt longin service al meer dan jaar specialist in industrile reiniging longin service in beeld the cleaning professionals longin service rotselaar De verkoopwaarde van industriele schoonmaak ontstoppingsdienst rotselaar ontstoppingsdienst leuven ontstoppingsdienst mechelen ontstoppingsdienst aarschot ontstoppingsdienst bekkevoort ontstoppingsdienst heistopdenberg ontstoppingsdienst westerlo ontstoppingsd.