Menu Sluiten

Informatie Binnenreiniging

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

More info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over informatie binnenreiniging kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Informatie Binnenreiniging

Reiniging | Schoonmaak | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Informatie binnenreiniging

navigation all cars tinten van autoruiten service galerij tweedehands mobilhome huren contact all cars tinten van autoruiten service galerij tweedehands mobilhome huren contact algemene voorwaarden verhuur mobilhome begripsbepalingen in deze wordt verstaan .. De huurder degene die voor zichzelf en eventueel anderen in een gezelschap op zijn of haarnaam een motorhome huurt en het contract ondertekent. .. De verhuurder de eigenaar van de motorhome of diens vertegenwoordiger. .. Motorhome is het voertuig met inboedel en de uitrusting beschreven in de inventaris. .. De bestuurder de persoon of personen die tijdens de huurperiode de motorhome bestuurt. Overeenkomst .. Van toepassing is steeds de versie zoals die gold op het moment van de ondertekening van hethuurcontract. .. De huurovereenkomst is bindend voor de verhuurder en huurder bekijk onze keuze in informatie binnenreiniging De huurder kan niet hetcontract geheel of gedeeltelijk overdragen aan de.

.

Mededeling over Informatie binnenreiniging

.