Menu Sluiten

Montagewerken

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

More info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over montagewerken kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Montagewerken

Reiniging | Schoonmaak | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Montagewerken

zoeken homepage over waak werken bij waak nieuws contact industrile assemblage industrile assemblage kabelassemblage metaalassemblage kunststofassemblage montagewerk verpakkingswerk diensten op locatie diensten op locatie inhouse enclavewerk schoonmaakdienst schilderdienst groendienst circulaire projecten kruimelpad home onze activiteiten montagewerk montagewerk een ervaren partner voor de manuele montage en afwerking van uw product dat is waak. Ontdek onze brede waaier aan diensten waak efficint in montagewerk soms zorgen vlijtige handen voor de slimste oplossing en dit geldt bij uitstek voor uw montagewerk montagewerken binnen uw budget Kiest u dan ook nog eens voor waak voor de uitvoering ervan dan zit het helemaal goed. Want als grootste maatwerkbedrijf van het land weten we als geen ander wat een efficinte aanpak is hoe complex uw montageopdracht ook is waak bijt er zich met plezier in vast. Lever ons alle onderdelen en wij bouwen elk halffabricaat of volledig afgewerkte product vr u. Waak bestaat sinds . Dankzij o.

home ontstoffingsinstallaties metaalconstructies montagewerken rol amp buigwerk contact montage van metaalstructuren ventilo is graag uw betrouwbare partner voor alle mogelijke projecten waarbij u onze professionele hulp kan gebruiken. In de bouwsector gaat het dan over de montage van metaalstructuren in lendelede en omgeving waarvoor de ervaring en de vakkennis van vakmannen absoluut vereist is. Veilige constructies wij zorgen voor de uitvoering van de werken volgens alle regels van de kunst en met veel aandacht voor de veiligheid van alle arbeiders op de werf De vergoeding voor montagewerken U blijft achter met een goed uitgebalanceerde en beveiligde constructie die alle weersomstandigheden zal doorstaan. Wij zorgen voor de montage van grote en kleine metaalconstructies machines klein materiaal stellingen en nog veel meer neem contact op zit u nog met vragen over de montage van metaalstructuren of maakt u graag een afspraak bij ons contacteer vandewalle van ventilo nv in lendelede dan gerus.

Wetenswaardigheden over Montagewerken

home diensten riggerwerken laswerken montagewerken industrieel onderhoud verhuur vrachtwagen referenties contact montagewerken montagewerken wij zijn een firma die gespecialiseerd is in het monteren demonteren afbreken op werven van metalen gebinten en onderdelen van bruggen reservoirs gashouders zwaar ketelwerk zware machinebouw petroleuminstallaties. Het hanteren van zware stukken en het optrekken van metalen stellingen zijn ons ook niet vreemd. Voor diverse montageopdrachten kan u steeds bij ons terecht. Wij brengen uw project tot een goed einde diensten riggerwerken laswerken montagewerken industrieel onderhoud verhuur vrachtwagen contact info montec bvba heibaan hulshout tel fax gsm email xxexxfxxdxfxexxxxexx ond.nr be .. Onze certificaten montec is vca gecertificeerd. Alle paginas home diensten riggerwerken laswerken montagewerken in.