Menu Sluiten

Ontmossen Muren

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

More info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over ontmossen muren kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Ontmossen Muren

Schoonmaak | Reiniging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Ontmossen muren

contact diensten over ons home home over ons diensten contact diensten vernieuwen van platte daken nieuwe platte daken epdm ontmossen van pannendak ontmossen van tegelpannendak van schoorsteen herbehandelen van leien dak herbehandelen van sneldekpannen schilderen van daken muren antimosbehandeling van daken muren en gevels reinigen van gevels hydrofugen van daken gevels waterdichten van daken gevels plaatsen zink kopergoten plaatsen veluxramen alle dakwerken dakverzorging omvat een ruim pallet aan specifieke behandelingen en de vaardigheden die erbij horen ontmossen muren maatwerk Wij analyseren stellen diagnose en overleggen met u hoe we prefentief of herstellend uw dakproblemen kunnen oplossen. Dakproblemen aarzel niet om contact met ons op te nemen wij nemen ter plaatse een kijkje en stellen vrijblijvend een offerte op. Vraag offerte aan welkom op onze nieuwe .

nl fr menu home diensten schilderwerken wanden en plafonds gevelbescherming en onderhoud ambachtelijke technieken behangwerken vloerbekleding mouluren enkele realisaties contact offerte aanvragen gevelbescherming en onderhoud exclusieve buitenafwerking behandelen van gevelmuren schilder en behandelwerk voor uw gevelmuren t aangepaste verfsystemen met jaar garantie ontmossen en reinigen van gevelmuren en daken ambachtelijk kaleien van uw gevelmuren impregneren van gevelsteen en natuursteen als bescherming tegen vocht t walletje knokke heist gryspeertskynet.be home diensten enkele realisaties contact offerte aanvragen gryspeert schilderwerken decoratie van klassiek schilderwerk tot exclusieve buitenafwerking copyright copy gryspeert schilderwerken decoratiedesigned by no murphy .

Wat je wil weten over Ontmossen muren

infointerimmo.be .. Dropdown menu home over ons nieuws realisaties bekleding muren dakkapellen oversteken en goten goten in koper zink en pvc hellende daken isolatiewerken heropmetsen van schouwen ontmossen van daken plaatsen van veluxen platte daken vacatures contact hellende daken herstellingen en nieuwbouw platte daken gevelbekleding bekleding muren dakkapellen oversteken en goten goten in koper zink en pvc hellende daken isolatiewerken heropmetsen van schouwen ontmossen van daken plaatsen van het nut van ontmossen muren veluxen platte daken vraag uw vrijblijvende offerte nu aan google street view route gps onze activiteiten hellende daken herstellingen en nieuwbouw platte daken gevelbekleding contactgegevens bvba interimmo moldergem zwalm .