Menu Sluiten

Opkuis Werken

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

More info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over opkuis werken kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Opkuis Werken

Schoonmaak | Reiniging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Opkuis werken

home over ward lyppens tuinaanleg aanleg gazon groene daken aanplantingen afsluitingen drainage terrassen paden amp opritten vijvers tuinonderhoud gazononderhoud bemesting amp sproeiwerken opkuis tuin snoeiwerken verticuteren blog contact opkuis tuin tuinen ward lyppens lovendegem tuinonderhoud lovendegem tuinonderhoud vinderhoute tuinonderhoud drongen tuinonderhoud gent tuinonderhoud zomergem tuinonderhoud evergem tuinaanleg lovendegem tuinaanleg vinderhoute tuinaanleg drongen tuinaanleg gent tuinaanleg zomergem tuinaanleg evergem opkuis tuin alvorens een tuin periodiek te onderhouden is vaak een volledige opkuis nodig. Hierbij wordt de tuin in zijn geheel onder handen genomen opkuis werken bedrijf Kleine snoeiwerken het verwijderen van herfstbladeren en de opkuis van plantenborders zijn h home .

home over ons projecten back grondwerken afbraakwerken tuinaanleg en totaalprojecten omheiningen en poorten opritten en terrassen machinaal scheren materieel contact grondwerken u kunt bij ons terecht voor onder meer reinigen van terreinen bouwklaar maken leggen van aan of afvoerbuizenopvoeren of afgraven van uw domein delven van funderingen grondverzet opkuisen en bouwklaar maken van een bouwwerf bij ons kan je ook terecht voor de opkuis van je bouwwerf en het bouwklaar maken van een terrein. laatste nieuws opritten en terrassen omheiningen en poorten fotoalbum werf oostduinkerke machinaal scheren van hagen en struikplantsoen werf zuienkerke opkuisen en bouwklaar maken van een bouwwerf uitbreken en delfwerk van fundering een kleine gesc.

Wat je wil weten over Opkuis werken

dcr cleaning dcr dienstencheques glazenwasserij algemene schoonmaak huishoudelijke hulp strijkatelier home dcr cleaning dcr dienstencheques documentatie contact dcr cleaning dcr cleaning is een familie bedrijf dat reeds sinds actief is in de schoonmaaksector. Deze jaar lange ervaring laat ons toe een uitstekende klantenservice en kwalitatieve maar toch prijsvriendelijke diensten aan te bieden. En dus uw ideale partner voor alle schoonmaak werken van periodieke schoonmaak tot eenmalige opkuisen tapijtreiniging of ruitenwasserij. Omdat wij veiligheid hoog in het vaandel dragen werken wij volgens de strengen vca normen Selectie over opkuis werken Zo wordt de kans op arbeidsongevallen tot een minimum beperkt en de veiligheid van onze werknemers gegarandeerd. Cleaning cleaning algemene schoonmaak dcr cleaning staat in voor de dagelijkse en of periode schoonmaak van kantoorgebouwen scholen winkels productieruimten showrooms praktijken magazijnen werfketens enz.. Dit volledig volgens de wensen en behoeften van de klant. Opkuisen u kan eveneens bij ons terecht voor het op.