Menu Sluiten

Oplossingen Buitenreiniging

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

More info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over oplossingen buitenreiniging kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Oplossingen Buitenreiniging

Schoonmaak | Reiniging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Oplossingen buitenreiniging

infogesco.be home nieuws oplossingen productoverzicht schrobzuigmachines veegzuigmachines stofzuigers industrile stofzuigers centraal stofzuigsysteem atex stofzuigers eenschijfmachines service onderhoud amp herstellingen financiering contact contactformuliermenu nl fr oplossingen productoverzicht schrobzuigmachines zit schrobmachines zit schrobmachines ik doe het met gesco ik leid een middelgrote bakkerij. Je kent het wel te klein voor een grote schrobzuigmachine om op te zitten en te groot voor een walk behind schrobmachine. Tot we onze gading vonden bij gesco. Ik heb gewoon gebeld en een demo aangevraagd oplossingen buitenreiniging met korting Na de demo heb ik onmiddellijk de knoop doorgehakt. Deze zitmachine benadert voor ons de perfectie. Het meel stuift hier.

over ecopoint wat doen wij onze specialisten werken bij ecopoint werken bij ecopoint stage lopen testimonials nieuws blog video veiligheid op de werkvloer ik werk gevaarsymboolvrij shop desinfectie en hygine graffitiverwijderaars kalk en roest verwijderen koelsmeermiddelen lijm kit en hars verwijderen verf verwijderen met afbijtmiddelen teer tectyl en bitumen verwijderen ontvetten verf en inkt verwijderen eco thinner en eco aceton schoonmaakmiddelen reinigingsproblemen lijmresten verwijderen montagekit verwijderen verf en latex verwijderen ontvetten rvs schoonmaken groene aanslag verwijderen ultrasoon reinigen contact contact gratis proefmonster uw gratis quick scan adresgegevens betaal veilig .

Wat je wil weten over Oplossingen buitenreiniging

rogers cleaner een universele ontvetter geschikt voor beenhouwerijen bakkerijen collectiviteiten hospitalen horeca frituren industrie … Rogers cleaner is een geoptimaliseerd tensiden mengsel in een alkalische oplossing voor reiniging en ontvetting zonder fosfaten. Uitermate geschikt voor het verwijderen van olie vet roet koolstof nicotine en andere vervuiling rogers cleaner is niet corrosief zonder gevaar voor huid en kleding rogers cleaner is een geconcentreerd product met warm of koud water verdunbaar De verkoopsom van oplossingen buitenreiniging Is conform aan de eu wetgeving biologisch afbreekbaar. Rogers b.v.b.a. Maatschappelijke zetel biestlaan lauwe werkplaats roodbaardstraat wevelgem tel. .. Rogers.bvbaskynet.be home luchtreiniging ir terrasverwarming centrale ventilatie ontvetter contact copyright copy rogers bvba .