Menu Sluiten

Overzicht Omgevingsreiniging

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

More info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over overzicht omgevingsreiniging kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Overzicht Omgevingsreiniging

Reiniging | Schoonmaak | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Overzicht omgevingsreiniging

klantenportaalhuishoudhulpvoor dringende gevallen bel . Gratis offerte nl en fr home kies jouw omgeving diensten winkelruimten en showrooms onderhoud parkings schoonmaak gemeenschappelijke ruimten schoonmaak grootwarenhuizen ontsmetting reinigen van grootkeukens schoonmaak kantoren reinigen van ramen onderhoud vloeren tapijten reinigen en ontvlekken toetsenborden pcschermen leveringen beheer maatwerk groenonderhoud klusjesdienst sneeuwruimen en strooien van zout interventieteam verwijderen van kauwgom hogedrukreiniger specifiek reinigen van voedselindustrie over ons contactgratis offerte gebouwen onderhoud beheer amp schoonmaak gratis offerte uw gebouw is de belichaming van uw bedrijf of organisatie. Het fungeert als uw uithangbord naar uw klanten en ook uw eigen medewerkers toe. Netto group staat in voor alle onderhoudswerken die nodig zijn om uw gebouw de uitstraling te geven die het verdient overzicht omgevingsreiniging is gewoon uw perfecte keuze Onderhoudswerken van alle aard of het nu gaat over een bedrijfsgebouw winkel of kantoorgebouw netto group voorz.

nederlands franais frans home diensten onze diensten voor bedrijven schoonmaak van kantoren schoonmaken van de gemeenschappelijke delen van het gebouw schoonmaak van commercile oppervlakken onze diensten aan huis schoonmaak van ramen reiniging van meubelstoffen reiniging van tapijten schoonmaak na een verhuis grote schoonmaak onderhoud van vloeren schoonmaak na een ramp nieuws wie zijn we wie zijn we historisch overzicht onze team onze waarden kwaliteit veiligheid producten materialen contact onze merken schoonmaak van kantoren kantoren die kraaknet zijn en het imago van uw bedrijf weerspiegelen. Een gezonde en comfortabele werkomgeving schoonmaak van kantoren of u nu een klein middelgroot of groot bedrijf bent wij zorgen voor de schoonmaak van uw kantoren Ons voorstel over overzicht omgevingsreiniging Wij ontfermen ons over uw werkoppervlakken sanitaire voorzieningen maaltijdruimtes privkeukens vergaderzalen of zelfs de afvoer van uw afval. Sporadische of regelmatige schoonmaak home cleaning services biedt u spora.

Interesse in Overzicht omgevingsreiniging

.