Menu Sluiten

Prijs Reinigingstechnieken

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

More info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over prijs reinigingstechnieken kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Prijs Reinigingstechnieken

Schoonmaak | Reiniging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Prijs reinigingstechnieken

nl fr bedrijf info voorstelling diensten schoonmaak activiteiten ruitenwassen traditioneel osmose natuursteen aluminium contact info aanvraag route vacatures vacatures login schoonmaak samen met de klant leggen wij de nodige schoonmaakhandelingen en frequenties vast in een programma dat moet voldoen aan de wensen en noden van de klant. Deze programma s vormen de basis van onze samenwerking. Onze vakkennis en ervaring zorgen ervoor dat het werkprogramma voor de klant past als een maatpak. Na nauwkeurige opmeting en inventarisatie berekenen wij precies de benodigde tijd producten en materialen zodat wij u een juiste prijs voor de schoonmaak kunnen aanbieden. Zelf ontworpen computerprogramma s het gebruik van internationaal erkende tijdnormen en jarenlange ervaring zijn een waarborg voor een exacte calculatie prijs reinigingstechnieken is gewoon uw perfecte keuze Een gunstige verhouding tussen prijs en kwaliteit spruit voort uit de weloverwogen toepassing.

home diensten ramen en kozijnen wassen onderhoud amp ontsmetting van bedrijfsruimtes industrile reiniging schoonmaken na schade vloerbehandeling evenementen schoonmaken horeca amp housekeeping over ons nieuws jobs contact nl fr nl prijsopgave ons verhaal stasse nettoyage staat al sinds in dienst van bedrijven en particulieren. Onze uitvalsbasis bevindt zich in walloni en al snel bouwden we een vast netwerk op in de provincies namen luxemburg en omstreken. Nu ruim dertig jaar later houden we nog steeds vast aan de fundamenten van ons succes professionaliteit flexibiliteit en discretie. Onze methodes voor elke klant voeren we een diepgaande studie uit zodat we precies kunnen bepalen wat hij zij precies wil of nodig heeft Toekomstmogelijkheden prijs reinigingstechnieken Op basis daarvan kunnen we beslissen welk gereedschap producten en reinigingstechnieken het meest geschikt zijn. Eens we het plan samen met de .

Notie over Prijs reinigingstechnieken

gilissen gevelwerken vraag uw offerte aan home over ons onze troeven geschiedenis gevelrenovatie wat waarom voegen verwijderen voegwerken siliconenwerken spuitkurk gevelreiniging wat hogedrukstoomreiniging nevelstraaltechniek biologisch reinigen chemisch reinigen zandstralen gevelbescherming wat waterdichting muren biologisch hydrofoberen realisaties contact home raquogevelreiniging raquo nevelstraaltechniek nevelstraaltechniek nevelstralen is een systeem dat lucht water en een op de ondergrond afgestemd straalmedium combineert. Doordat de dosering van deze drie componenten door elektronische regelsystemen zeer nauwkeurig kan worden ingesteld kunnen wij alle gevels reinigen of voegen schoonmaken ongeacht de ondergrond. Daarnaast kunnen wij hiermee bijvoorbeeld ook verf verwijd.