Menu Sluiten

Ramen Wassen Op Hoogte

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

More info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over ramen wassen op hoogte kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Ramen Wassen Op Hoogte

Reiniging | Schoonmaak | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Ramen wassen op hoogte

tel home schoonmaak eerste opkuis ruitenwasserij vacatures contact rudy ruiten wast alles vanbinnen en vanbuiten… Contacteer ons ruiten reinigen op grote hoogte is een vak apart ramen wassen is een hele klus zeker wanneer u dit zelf doet en niet altijd over aangepast materiaal beschikt. Bovendien is het niet eenvoudig en soms zelf gevaarlijk om ramen op grote hoogte aan te pakken. Maak hier komaf mee en schakel een professioneel poetsbedrijf in die de ramen van uw bedrijf weer doet blinken laat uw ruiten reinigen in tervuren door rudy ruiten al jaren deacute specialist ter zake. Ruiten wassen met hoogtewerker ruiten wassen vraagt een uitgebreide expertise zeker als het op grote hoogte moet gebeuren zoals bij flatgebouwen of bedrijfspanden. Rudy ruiten uit tervuren klaart deze job zonder enig probleem. Sterker nog hoe moeilijker hoe liever met een professionele hoogtewerker komt dit team tot op grote hoogte. Voor het wassen van de ramen van flatgebouwen beginnen zij gewoon van bovenaf. U ziet met de nodige erv.

hoogwerker huren over mercator cleaning realisaties blog jobs contact vrijblijvende offerte menumenu hoe voorkom je waterschade of lekkage van je dak sinds ramen wassen woningen villas ramen wassen appartementen kantoren kmos gevel dak of terras reinigen hydrofuge er bestaan leukere zaken dan een lekkend dak. Want dat is het begin van heel veel miserie. Een lekkend dak kan verschillende oorzaken hebben ramen wassen op hoogte grote maten Maar eens het zover is doe je er het best zo vlug mogelijk iets aan. Voorkomen is uiteraard nog beter. Maarhoe voorkom je lekkage van je dak hoe zorg je er met andere woorden voor dat je dak niet gaat lekken en van de beste methodes daartoe is je dak tijdig te laten ontmossen Het voorruitzicht van ramen wassen op hoogte hoe voorkom je lekkage van je dak een veel voorkomende oorzaak van een lekkend dak is mos. Mos is inderdaad met voorsprong n van de grootste vijanden van een dak. Als er te veel mos op je dakpannen komt te liggen dan drukt het gewicht ervan op je dakpannen en dan kunnen er lekken ontstaan. Mossen hou.

Kennisbank over Ramen wassen op hoogte

mailoutline aslvaslv.be phone . Home cleaning company schildersbedrijf huishoudhulp ons team realisaties contact solliciteren vacatures certificaten menu ruitenwasserij ruitenwasserij glaswassen glasbewassing ramen reinigen andere woorden voor werkzaamheden met hetzelfde doel namelijk het schoonmaken van ramen in gevels en in tussenwanden. In gevels noemen we dit gevelglas en in tussenwanden noemen we dit separatieglas. Afhankelijk van de hoogte bereikbaarheid en aard van de vervuiling wordt de juiste werkmethode gekozen. Dit kan zijn met de osmosesysteem of met de ladder of met een hoogwerker. Als er boven een bepaalde hoogte gewerkt moet worden dan is in de wet vastgelegd dat er een hoogwerker ingezet moet worden. Een alternatief is het wassen met behulp van osmose. Hierbij wordt gedemineraliseerd water via een paal met daarop een borstel omhoog gebracht tot wel meter. Op deze wijze kan vanaf de .