Menu Sluiten

Reinigen Parkings

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

More info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over reinigen parkings kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Reinigen Parkings

Reiniging | Schoonmaak | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Reinigen parkings

home over his blog vacatures sitemap contact gratis test industrile reiniging binnen buiten omgeving oplossingen glaswas brand en waterschade referenties offerte selecteer een pagina binnen buiten omgeving oplossingen reinigingbinnen industrile reiniging van uw binnenruimte of productiehal his biedt een waaier aan schoonmaakoplossingen aan voor reiniging binnen uw bedrijf van productiehallen en lijnen over labos cleanrooms en keukens tot elke andere binnenruimte. Reinigen van machines en productielijnen reinigen van lakstraten en poederlakcabines intern en extern reinigen van ovens inwendig ontstoffen van luchtafvoerkanalen en luchtaanvoerkanalen ontstoffen van labolokaal reinigen van carrousel reinigen en ontstoffen van schietstand ontstoffen van sprinklerl.

maxicleaning we take care of it nl fr u bent professioneel particulier home diensten per reinigen parkings zorgt voor een snelle ROI sector kantoorgebouwen ondergrondse parkings tankstations woningen en flats industrie gezondheidszorg aannemers retail sport ontspanning onderwijs horeca overheid over ons contact vacatures home ondergrondse parkings ondergrondse parkings onze speciaal gebouwde cleaningtruck voor parkeergarages raakt overal vlot bij. Handig om pompputten te ruimen en ontstoppingen bij de basis aan te pakken. in ondergrondse parkings zetten we een verlaagde combiwagen in. Zo kunnen we ook daar zonder gedoe de handen uit de mouwen steken. Ledigen en reinigen verloopt even efficint en snel als plaatsen die makkelijker bereikbaar zijn heb je belangstelling in reinigen parkings onze speciaal uitgeruste camerainspectiewagensbrengen verstoppingen van leidingen feilloos aan het licht. Een uitgebreid arsen.

Wat je wil weten over Reinigen parkings

ga naar inhoud csbprofilan.be werken bij csb nl fr facebookf linkedinin onze service producten over ons webshop contacteer ons industrie al meer dan jaar ontwerpt produceert omia installaties voor oppervlaktebehandeling in frankrijk en in het buitenland via ons netwerk van erkende importeurs. Csb werkt sinds nauw samen met omia en kan je steeds begeleiden om jou een gepaste oplossing aan te bieden. Voorbereiding spuitcabines natlak spuitcabines poederlak poederlaklijn droogovens verflabo s lasdamp stofafzuiging voorbereiding omia voorbereiding spuittunnel voor oppervlaktebehandeling met behulp van chemische processen voor alle industrien. Maatvoering en behandeling volgens de exacte eisen van de klant. Download hier de brochure luxia. W.