Menu Sluiten

Reiniging Binnenruimtes

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

More info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over reiniging binnenruimtes kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Reiniging Binnenruimtes

Reiniging | Schoonmaak | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Reiniging binnenruimtes

over bedking toonzaal nieuws promoties outlet contact over bedking waarom bedking onze toonzaal nieuws promoties outlet contact bedbodems matrassen slaapkamers hoofdkussens bedtextiel ergopolis luchtreinigers actuele promoties nieuwe collectie luchtreinigers van trotec freciouscare met gratis hepa h upgrade korting luchtreinigers gezond ademen gezond leven welkom in onze showroom zorg voor een gezond klimaat in je slaapkamer dynamisch rugmeetbed home promoties nieuwe collectie luchtreinigers van trotec trotec is een duitse referentie op het vlak van luchtreinigers. Bedking verdeelt toestellen voor thuis maar ook voor de horeca of op kantoor reiniging binnenruimtes gratis levering Of het nu gaat om comfort bij u thuis of professionele toepassingen in dokterspraktijken de horeca of in kantooromgevingen… Trotec is een gekende naam die duitse kwaliteit levert op het vlak van mobiele luchtreinigi.

herstelling onderhoud home promoties producten contact webshop veegmachines home raquo producten raquo reinigingsmachines raquo veegmachines rcmtielburgerkerstennimos rcm veegmachines binnenruimtes snel efficieumlnt en stofvrij vegen dan is rcm het merk bij uitstek door de ingebouwde stofafzuiging met extra grote filtratie is er geen kans voor opwaaiend stof. Uitmuntend geschikt voor magazijnen refters fabriekshallen … Voor ieder werk hebben we een geschikte machine Het toekomstperspectief van reiniging binnenruimtes Indien er noodzaak is om toch nat materiaal te vegen schakel je snel en effectief deze stofzuiging uit graag een demo gewenst contacteer ons gerust tielbrger veegmachines een tielbuumlrger veegmachine trekt zich niets aan van de tijd van het jaar. Hij doet zijn werk onder alle weersomstandigheden en presteert in iedere situatie. Meer informatie kersten v.

Feiten over Reiniging binnenruimtes

nl fr de home dienstverleningen schilderwerken restauratie binnenverbouwing vloerbedekkingen warmteisolatie betonsaneringswerken verwijdering van graffiti geluidsisolatiewerken schimmelverwijdering referenties over ons voor architecten contact nl fr de home dienstverleningen referenties over ons voor architecten contact dienstverleningen we bieden uw de volledige waaier aan nieuw leven inblazen schilderwerken kleuren met concept. We verlenen door de juiste kleuren een nieuw en stijlvol verschijningsbeeld aan uw ruimtes en gevels. Terug naar de oorsprong restauratie we restaureren historische gebouwen van binnen en van buiten. Daarbij herstellen we de oorspronkelijke toestand die in de loop der tijd is verdwenen. Ruimte scheppen binnenverbouw.