Menu Sluiten

Reinigingstechnieken Provincie Antwerpen

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

More info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over reinigingstechnieken provincie antwerpen kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Reinigingstechnieken Provincie Antwerpen

Reiniging | Schoonmaak | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Reinigingstechnieken provincie antwerpen

.

inloggen gebruikersnaam email wachtwoord nog niet geregistreerd schrijf nu in vacatures diensten talentscan make it work over waw werken bij waw blog faq contact onze kantoren contacteer ons vacatures logistiek transport hieronder vind je een overzicht van al onze logistiek transport vacatures reinigingstechnieken provincie antwerpen prijs aanvragen vacatures gevonden sorteer op relevantie titel locatie publicatie oplopend aflopend polyvalent magazijnier hef en reachtruck heb je stevige magazijnervaring onder de gordel heeft het besturen van een heftruck geen geheimen voor je ben je geiumlnteresseerd in het… Zwijndrecht gepubliceerd vandaag referentie nrwaco magazijnier wij zijn op zoek naar een enthousiaste voltijdse magazijnier informatie over reinigingstechnieken provincie antwerpen Je takenpakket bestaat uit instaan voor het ontvangst en de verzending… Zoer.

.

Inlichtingen over Reinigingstechnieken provincie antwerpen

.