Menu Sluiten

Roestpreventie

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

More info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over roestpreventie kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Roestpreventie

Reiniging | Schoonmaak | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Roestpreventie

readybox blog wie zijn we contact houten kisten roestbescherming roestverwijdering in de pers veel gestelde vragen salesreadybox.be roest preventie hoe doe ik roestpreventie de beste roest preventie gebeurt met de vci methode beschermt ook in boorgaten en holle ruimtes werking kan meerdere jaren aanhouden roestpreventie zijn zeer gegeerd Het omhulsel moet niet luchtdicht gesloten worden tochtdicht volstaat. Geen schoonmaak aan het eind van het transport. Verpakking en corrosiebescherming is gelijktijdig in een enkele verpakking veel vci producten zijn recycleerbaar kortstondig openen van de verpakking kan zonder probleem plaatsvinden na het afsluiten bouwt de beschermingsatmosfeer zich weer op. gerelateerde producten vci roestwerende folie of… Vci beschermend verpakkingspapier wordt gebruikt als passieve corrosiebescherming.. Beschermpapier of vci roe… Vci passief corrosiewerend papier verhindert roesten van metaal en roestvrije onderdelen en producten. Roestbescherming met dry… Dry coat is toonaangevend in watergebaseerde roestbeschermmiddelen. Roestverwijderin.

home over his blog vacatures sitemap contact gratis test industrile reiniging binnen buiten omgeving oplossingen glaswas brand en waterschade referenties offerte selecteer een pagina brand en waterschade brand en of waterschade in uw bedrijf is een ingrijpende gebeurtenis. Naast financile schade durven paniek en emotionele schade de kop opsteken Ons voorstel over roestpreventie De opkuis ervan is een heel specifiek reinigingswerk. Een hisexpertise. Met veel zorg voor u uw personeel en uw eigendom. Reageer snel zo beperkt u het verlies. Want ook de veiligheid en gezondheid van uw medewerkers spelen hier. His reinigt na brand en waterschade met als voordelen voor u gemoedsrust snelle interventie correcte reiniging conform de regelgeving en volgens de afspraken met uw verzekeraar his regelt papierwerk grondige en zorgvuldige reiniging en ontgeuring van de ruimte en inboedel verwijderen van roet geforceerd ventileren en drogen juiste technieken en materialen spuitverven extra dekkende verven roestpreventie beperken van schimmels duurzame veilig.

Kennis over Roestpreventie

.