Menu Sluiten

Schilderwerken

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

More info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over schilderwerken kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Schilderwerken

Schoonmaak | Reiniging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Schilderwerken

home schilder amp decoratiewerken gevelrenovatie kaleien industrieumlle schilderwerken colorshop contact schilderen van uw muren of renoveren van uw gevels laat dat aan ons over contacteer ons industrile schilderwerken doorheen de jaren heeft color by cherchye zich gespecialiseerd in het industrieumlle schilderwerk. Meer en meer worden industriegebouwen zowel aan de binnenzijde als de buitenzijde behandeld schilderwerken : vind meer info hier Door de ervaring kennis en het eigen performant materiaal verlopen de schilderwerken vlot. Door het spuiten van de binnenzijde van een gebouw creeeumlrt men niet alleen een aangename ruimte voor de werknemers maar ook voor de bezoekers. Als u een bedrijf heeft dan staat color by cherchye ook open om alle mogelijke industrieumlle schilderwerken in belgieuml aan te pakken. Zowel kleinschalige als grote schilderwerken worden vakkundi.

toggle navigation .. Home diensten verwarming sanitair schilderwerken behang ventilatie nieuwbouw renovatie realisaties contact home realisaties realisaties aanleg terras algemeen aanleg terras voor en na aflopen badkamerrenovatie dakisolatie gyproc zetten keukens voor en na laminaat zetten nieuwe keukens plaatsen raamfolie sanitair sclder en behangwerken schilderwerken voor en na ventilatie vloerverwarming aanleg terras algemeen aanleg terras algemeen aanleg terras algemeen aanleg terras algemeen aanleg terras algemeen aanleg terras algemeen aanleg terras algemeen aanleg terras algemeen aanleg terras algemeen aanleg terras algemeen aanleg terras algemeen aanleg terras voor en na aanleg terras voor en na aanleg terras voor en na aanleg terras het nut van schilderwerken voor en na aanleg terras voor en na aanleg terras voor en .

Data over Schilderwerken

home over ons diensten projecten contact home projecten projecten totaalinrichting kapellen totaalinrichting kapellen schilderwerken kalmthout schilderwerken antwerpen totaalinrichting brasschaat totaalinrichting antwerpen vloerbedekking kapellen totaalinrichting kapellen schilderwerken schoten totaalinrichting val thorens maatkast zoersel raamgarniering kapellen schilderwerken wilrijk totaalinrichting kalmthout totaalinrichting wilrijk totaalinrichting ekeren schilderwerken cannes schilder en behangwerken kapellen vloerbedekking antwerpen schilderwerken sgravenwezel totaalinrichting antwerpen schilderwerken antwerpen maatkasten schilderwerken vloerbedekking brasschaat schilderwerken kalmthout totaalinrichting kont.