Menu Sluiten

Schoonmaak Bedrijfsomgeving

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

More info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over schoonmaak bedrijfsomgeving kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Schoonmaak Bedrijfsomgeving

Schoonmaak | Reiniging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Schoonmaak bedrijfsomgeving

terug naar home reinigen ventilatiekanalen laverge cleaning wist u dat ventilatiekanalen die niet gereinigd worden er zo uitzien een geregelde professionele reiniging van de ventilatiekanalen zorgt voor een gezond binnenklimaat o.a. Het vermijden van hoofdpijn gerriteerde luchtwegen ogen vermoeidheid keelpijn geurhinder. Een verlaagd risico op ziekteverzuim. Verhoogde productiviteit van medewerkers schoonmaak bedrijfsomgeving zijn zeer populair Vermindering van het brandrisico. Een langere levensduur en een lager energieverbruik systeem. Venticleaning zorgt voor een kraaknette ventilatiereiniging want iedereen heeft volgens ons recht op gezonde lucht uit onze jarenlange ervaring in de industrile reiniging ontstond onzereinigingsprocedure voor ventilatiesysteme.

menu nl en home mac industrial diensten offerte contact reinigen van bedrijfsomgevingen en productielijnen naast een goed onderhoud en reiniging van uw bedrijfsomgevingen productielijnen en productieomgeving is een goede reiniging van uw bedrijfsomgeving van essentieel belang voor een veilige en gezonde werking van uw werknemers binnen uw bedrijf. Met een goede reiniging van uw bedrijfsomgevingen zorgt mac industrial ervoor dat de aanwezigheid van stof vet en vuil beperkt blijft. Dit alles mag uiteraard de werking van de productieomgeving niet hinderen. Dankzij een goede reiniging laat u uw medewerkers en machines op een zo efficint mogelijke manier op elkaar inwerken. U kunt rekenen op ee.

Kennis over Schoonmaak bedrijfsomgeving

mail ons purgasolvd home over purgato onze diensten contact consulting reinigen en desinfectie hogedrukreinigen droogijsreiniging afzuig en dampkapreinigen consulting voedingsindustrie wievoedingzegt zegthygine. Beter dan wie ook beseffen wij dat.wij zijn uit de sector afkomstig. Wij willen de zorg die bij hygine in de voedingsindustrie komt kijken zoveel mogelijk verlichten voor onze klanten. Grote namen schenken ons hun vertrouwen in het besef dat het reinigen van installaties en de bijhorende omgeving bij ons in veilige handen is. Het pakket dat we aanbieden is uitgebreid dat zijn we aan onze achtergrond verplicht. U kunt op ons beroep doen voor opleiding veiligheid assistentie maar net zo goed voor het volledige traject van a tot z het werken naar conformiteit of het op punt stellen ervan hazard analysis and critical control points haccp Onze suggestie over schoonmaak bedrijfsomgeving Onze methodes variren uiteraard in functie van de vraag. Voor het bemonsteren van risicoplaatsen bijvoorbeeld hanteren we de contactmeth.