Menu Sluiten

Schoonmaken Ondergrondse Garage

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

More info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over schoonmaken ondergrondse garage kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Schoonmaken Ondergrondse Garage

Schoonmaak | Reiniging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Schoonmaken ondergrondse garage

uw ruimdienst die het verschil maakt bel direct uw ruimdienst die het verschil maakt bel direct ruimdienst camerainspectie ontstoppingen rookonderzoek rioolwerken veegwerken minicombi contact minicombi vorig jaar hebben we ons vrachtwagenpark uitgebreid met de nissan cabstar optima d ideale vrachtwagen voor ontstoppingswerken in ondergrondse garages en op moeilijk bereikbare plaatsen. Deze tankwagen heeft een hogedrukcapaciteit van bar en liter per minuut en een opslagruimte van . Liter. Bovendien is dit handige voertuig maximaal m hoog ideaal voor ondergrondse garages. Wat doen we met de minicombi afvoerleidingen ontstoppen en reinigen ruimingswerken tot . Liter afvoerputjes en rioleringen ontstoppen en schoonm.

over ons onze diensten periodieke schoonmaak ruitenwasserij gespecialiseerde schoonmaak support services zonnepanelen reinigen referenties vacatures contact nl fr en gratis offerte nl fr en home onze diensten periodieke schoonmaak schoonmaak garagecomplexen schoonmaak van ondergrondse garages slecht onderhouden parkeergarages geven een slordige indruk en kunnen een serieuze doorn in het oog zijn voor hun gebruikers en dus ook voor u als uitbater schoonmaken ondergrondse garage zorgt voor een snelle ROI Gebruikers van een ondergrondse parkeergarage brengen dan vaak het vuil uit de garage mee in de inkomhal en hun kantoor of appartement. Met cleanpoint behoren dergelijke situaties voorgoed tot het verleden. Voor parkeergarages bieden wij immers onde.

Gegevens over Schoonmaken ondergrondse garage

tel. infodemuynckguy.be leernsesteenweg deinze home projecten referenties kantoor in de media contact home referenties referenties scholen st.hendrikscollege deinze verbouwing kleuter en lagere school te deinze bachtemarialeerne kloosterstraat uitbreiding lagere school te petegemdeinze klassen nieuwbouw lagere en middelbare school te deinze guido gezellelaan verbouwing kleuter en lagere school te wontergem dentergemstraat sintvincentiusinstituut meulenstraat te deinze bouwen van klassen voor middelbaar onderwijs bouwen van een huishoudschool uitbreiden van klassen vzw katholieke scholen deinze nieuwe gesubsidieerde vrije basisschool petegemdeinze nieuwe speelkoer refter en kleuterklassen. I.s.m studieburo de klerck uit brugge. Gebouw in gebruik genomen op september vzw katholieke scholen gentdrongen nieuwe gesubsidieerde vrije basisschool nevele landegem. I.s.m. Studieburo de klerck uit brugge Ons voorstel over schoonmaken ondergrondse garage Gebouw in gebruik genomen op januari kerken kerk sintmartinus gottem isol.