Menu Sluiten

Schoonmaken Parkings

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

More info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over schoonmaken parkings kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Schoonmaken Parkings

Schoonmaak | Reiniging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Schoonmaken parkings

ga naar de inhoud menu infoschoonmaaknemegheer.be menu home diensten periodiek onderhoud buitenzijde gebouwen gespecialiseerde reiniging schilderwerken schoorsteentechnieken verhuur portfolio offerte contact periodiek onderhoud diensten periodiek onderhoud glasreiniging periodiek onderhoud van kantoren en gebouwen machinaal vegen en schuren van vloeren onderhoud parkings ondergrondse garages loodsen… Onze werken voor en na contacteer ons glasreiniging al onze medewerkers hebben een grondige opleiding genoten om in alle omstandigheden ramen te wassen. Wij komen vooraf langs voor een vaste prijsbepaling. U bepaalt de frequentie zowel voor de binnen als de buitenzijde van uw ramen alsook het tussenglas binnenin het gebouw. Wij beschikken over gespecialiseerde uitrusting waarmee we alle soorten ramen aankunnen n waarmee ook de omlijstingen worden gereinigd. Dagelijks vertrekt een gespecialiseerd team op ronde volgens een strak en efficint schema schoonmaken parkings bestellen Vraag offerte periodiek onderhoud van kantoren en gebouwen schoonmaak van kantoren sanitaire ruimtes .

adres schouwingstraat b wondelgem telefoon email infolivaschoonmaak.be toggle navigation home periodieke schoonmaak kantoren residenties parkings services stoomreiniging in beeld in actie over liva ons team vacatures sollicitatie onze partners klantenzone uw mening uw verlofperiode contact offerte periodieke schoonmaak diensten periodieke schoonmaak kantoren periodieke schoonmaak residenties periodieke schoonmaak parkings services stoomreiniging in beeld in actie over liva ons team vacatures sollicitatie onze partners klantenzone uw mening uw verlofperiode periodieke schoonmaak van kantoren iedereen werkt en leeft graag in een aangename propere omgeving Het voorruitzicht van schoonmaken parkings Liva schoonmaak kan u daarmee helpen door dagelijks wekelijks maandelijks afhankelijk van uw noden de schoonmaak van uw bedrijf residentie gemeenschappelijke ruimtes hotels of andere locaties uit te voeren. Liva schoonmaak werkt met professioneel opgeleide werknemers waardoor u steeds kan rekenen op een uitstekende service voor een voordelige prijs. Een propere.

Kennis over Schoonmaken parkings

nl fr onze diensten over ons waar vindt u ons vacatures gratis offerte uw werkruimte schoonmaken ontsmettingsbedrijf vloerbehandeling ramenwasserij gespecialiseerde behandelingen supplies andere diensten member of xlg uw werkruimte schoonmaken ontsmettingsbedrijf vloerbehandeling ramenwasserij gespecialiseerde behandelingen supplies andere diensten member of xlg tapijten reiniging blauwe steen reinigen parkings parketvloer vinyl en linoleum vloer buiten tegelvloeren schoonmaak van parkings schoonmaakbedrijf vloer reinigen schoonmaak van parkings schoonmaak van parkings eerst belangrijk mijlpaal van het onthaal de parking schoonmaken als uw partners of klanten beslissen uw een bezoek te brengen is de parking het eerste beeld van uw onderneming dat ze mee krijgen. Om uw branding te vrijwaren en uw vakkundigheid niet van in het begin te schaden is het goed dat uw parking er netjes uitziet daarom vertrouwd u de schoonmaak van uw parking.