Menu Sluiten

Vegen Parkings

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

More info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over vegen parkings kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Vegen Parkings

Schoonmaak | Reiniging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Vegen parkings

diensten eenmalige schoonmaakwerken hier omvat ons werkterrein voornamelijk een grondige eerste opkuis na werken het ledigen en reinigen van kelders en of zolders vegen en schuren van parkings shamponeren van vasttapijt aanbrengen van beschermlagen kristalliseren van marmervloeren … Ook het reinigen van gordijnen inclusief afnemen en weer ophangen kunnen wij probleemloos voor u uitvoeren. Terug naar diensten vegen parkings gevraagd V r na .

ga naar de inhoud menu infoschoonmaaknemegheer.be menu home diensten periodiek onderhoud buitenzijde gebouwen gespecialiseerde reiniging schilderwerken schoorsteentechnieken verhuur portfolio offerte contact periodiek onderhoud diensten periodiek onderhoud glasreiniging periodiek onderhoud van kantoren en gebouwen machinaal vegen en schuren van vloeren onderhoud parkings ondergrondse garages loodsen… Onze werken voor en na contacteer ons glasreiniging al onze medewerkers hebben een grondige opleiding genoten om in alle omstandigheden ramen te wassen. Wij komen vooraf langs voor een vaste prijsbepaling. U bepaalt de frequentie zowel voor de binnen als de buitenzijde van uw ramen alsook het tussenglas binnenin het gebouw. Wij beschikken over gespecialiseerde uitrusting waarmee we alle soorten ramen aankunnen n waarmee ook de omlijstingen worden gereinigd. Dagelijks vertrekt een gespecialiseerd team op ronde volgens een strak en efficint schema wat bedoelen we met vegen parkings Vraag offerte periodiek onderhoud van kantoren en .

Meer info over Vegen parkings

road sweeper renting wie zijn wij veegwerken kolkenreiniging dienstverlening onkruidbestrijding afboordwerk onderhoud rapportering referenties contact fotoboek bij zware onkruidgroei worden onze veegwagens bijgestaan door onze multihog met een krachtige en wendbare onkruidborstel. Het onkruidvrij maken van klinkers kasseien greppels enz. Gebeurt aan een zeer snel tempo met een prachtig resultaat wij kunnen deze multihog ook uitrusten met een frontwals voor het reinigen van fietspaden en eventueel verwijderen van sneeuw. Op deze foto kan u duidelijk zien dat we in beweging de greppel vegen en de langsnaad tussen de rijweg en de greppel onkruidvrij maken enkele fotos genomen op de parking van het l.u.c te diepenbeek voor het reinigen van de parkings enkele uurtjes later is al het onkruid verwijderd en opgeveegd een goed voorbeeld van de samenwerking tussen onze onkruidmachine en de veegwagen .