Menu Sluiten

Verbetering Van De Veiligheid

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

More info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over verbetering van de veiligheid kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Verbetering Van De Veiligheid

Schoonmaak | Reiniging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verbetering van de veiligheid

sterckx composteringsbedrijf champignonsubstraten nl fr eng hu over ons producten service doorgroeid champignonsubstraat dekaarde ophaling mest teeltbegeleiding milieu ons duurzaamheidsbeleid informatie voor buurtbewoners vacatures nieuws contact algemeen contact contacteer ons team algemene offerteaanvraag sterckx heeft aandacht voor duurzaam loopbaanbeleid met ondersteuning van de vlaamse overheid en het europees sociaal fonds onze vacatures elektricien functie als elektricien sta je mee in voor het preventief en curatief onderhoud van ons modern machinepark je gaat steeds op zoek naar efficinte oplossingen voor elektrische storingen in ons productieproces preventief nazicht van de elektrische kasten van de machines behoort tot je takenpakket je verbetering van de veiligheid bestellen herstelt de nutsvoorzieningen verlichting stopcontacten je krijgt de mogelijkheid om mee te werken aan interne verbeteringsprojecten herstellingen.

fr nl en es blog contact smartsafety programma over smartsafety de krachtlijnen een winstgevende investering getuigenissen opleiding amp coaching opleiding van de directie opleiding van de managers opleiding van de teams beveiligingsuitwisseling opleiding andere opleidingen elearning amp webinares elearning veiligheid veiligheidstraining via video webinares veiligheidsanimaties ontvangstmodule preventietools veiligheidscampagne safety culture ladder go minutes of safety go thuiswerken gedeelde waakzaamheid crisisspecial covid covid preventiecampagne hygine veiligheidskwartiertjes onthaalfolders film over veiligheid vind de risico s elearning staande totemdisplay informatiebord veiligheidssignalisatie digitale oplossingen buitendiensttechnici logistiek zakspiegeltjes andere safety day amp workshops ontdek fullmark over ons safety culture ladder fullmark ter w.

Kennis over Verbetering van de veiligheid

e het nut van verbetering van de veiligheid Van wingen nv. The green wave in power solutions home site map franais english login ico producten ico dieselgenerator sets noodstroom warmtekrachtkoppeling biomassavalorisatie miniwkk sturingen diensten ico project management studie en ontwerp fabricage en installatie service en onderdelen actueel ico bedrijf ico downloads ico algemeen wkk miniwkk dieselgeneratoren sturingen referenties ico contact ico wie zijn we historiek milieu kwaliteit en veiligheid maatschappelijk verantwoord ondernemen mvo gedragscode werken bij evw home bedrijf kwaliteit en veiligheid kwaliteit en veiligheid e. Van wingen nv beoogt het voortzetten van een lange traditie van kwaliteit ten diensten van de klant en dit door het voortdurend verbeteren van onze producten en onze dienstverlening. Het kwaliteits.